wat is floating kids ?!

KINDERKUNST WORKSHOPS & KUNST INSTALLATIES & POPPEN THEATER & LICHAAMSBEWUSTWORDING & YOGA.

Voor álle kinderen van 2 tot 14 jaar.

levensweg

Autonoom kunstenaar en gecertificeerd BIK‘er (beroepskunstenaar in de klas) RACHEL DE BOER houdt van nieuwe en oude media en van multidisciplinair werken. Dus met computer, video en animatie technieken, maar ook met schaar en papier. Heerlijk samen aan het werk en met heel veel plezier samenwerken aan bijvoorbeeld één groot gezamenlijk eindproduct. Veel experimenteren en onderzoeken en op een speelse wijze nieuwe dingen leren. Vooral met materialen die altijd voor handen zijn en goedkoop in de aanschaf zijn.

Ik werk vaak met het thema JE LIJF door middel van lichaamsverkenning en lichaamsbewustzijn. En door mijn liefde voor de DIEREN komt dit thema ook vaak terug in het werken met de kinderen. POPPEN maken en er mee optreden behoort ook tot de opties. We maken en geven VOORSTELLINGEN en richten EXPOSITIES in omdat we graag ons werk willen laten zien…… En laat nu het publiek maar komen !

Ontdek de liefde van het maken, het werken met je handen, je lijf én je hoofd. Via mijn enthousiasme en uitgebreide werkervaring in het vakgebied geef ik mijn expertise en liefde voor DE KUNSTEN door aan de kinderen. Ik maak daarnaast ook projecten op maat, naar wens van de school, festival of evenement ! Voor informatie over alle workshops bekijk het AANBOD op de website.

AANBOD WORKSHOPS

BewarenBewaren