rachel de boer

FLOATING KIDS van Rachel de Boer

Autonoom kunstenaar en gecertificeerd BIK‘er (beroepskunstenaar in de klas) RACHEL DE BOER houdt van nieuwe en oude media en van multidisciplinair werken. Dus met computer, video en animatie technieken, maar ook met schaar en papier. Heerlijk samen aan het werk en met heel veel plezier samenwerken aan bijvoorbeeld één groot gezamenlijk eindproduct. Veel experimenteren en onderzoeken en op een speelse wijze nieuwe dingen leren. Vooral met materialen die altijd voor handen zijn en goedkoop in de aanschaf zijn.

Ik werk vaak met het thema JE LIJF door middel van lichaamsverkenning en lichaamsbewustzijn. En door mijn liefde voor de DIEREN komt dit thema ook vaak terug in het werken met de kinderen. POPPEN maken en er mee optreden behoort ook tot de opties. We maken en geven VOORSTELLINGEN en richten EXPOSITIES in omdat we graag ons werk willen laten zien…… En laat nu het publiek maar komen !

Ontdek de liefde van het maken, het werken met je handen, je lijf én je hoofd. Via mijn enthousiasme en uitgebreide werkervaring in het vakgebied geef ik mijn expertise en liefde voor DE KUNSTEN door aan de kinderen. Ik maak daarnaast ook projecten op maat, naar wens van de school, festival of evenement ! Voor informatie over alle workshops bekijk het AANBOD op de website.

levensweg

FLOATING MEDIA van Rachel de Boer

Als autonoom multimedia kunstenares beweeg ik me met mijn werk al jaren lang over allerlei grenzen van de autonome kunst heen, de grafische wereld en de wereld van de toegepaste opdrachten. In mijn werk als video-jockey (VJ); het live manipuleren, monteren en mixen van visuals, videobeelden of computer beelden, werd ik ingezet om binnen de verschillende kunstdisciplines maar vooral binnen multidisciplinaire events, werk te maken. Ik heb vele live video-decors ontworpen en gemaakt voor zowel televisie, theater, dansproducties, muziek events en media-events. In mijn huidige werk maak ik nog steeds gebruik van de verschillende media; MULTIMEDIA kunstenaar in de breedste zin van het woord. Digitale fotografie, computer technieken, audiovisuele technieken en grafische technieken. Maar tegelijkertijd gebruik ik nog steeds oeroude technieken zoals het werken met papier. Maar de computer is altijd de grote verbindende factor geweest. In de loop van de jaren heb ik zo een eigen handschrift ontwikkeld, en beheers ik diverse technieken om mijn eigen werk zelf te produceren. FLOATING MEDIA

Floating Media website: www.floatingmedia.nl

AANBOD WORKSHOPS