het grote groene bos

workshop en speel installatie : HET GROTE GROENE BOS.

Voor kinderen van 2 jaar tot 1o jaar.

Het Grote Groene Bos

Kom je mee spelen in het bos ? Waar de grond zacht is, van het groene mos. Waar je hele grote bomen vind. Daar in de natuur, die ons verbind. Waar vogeltjes vliegen en fluiten. Kom mee met ons naar buiten !

Bouw mee aan ons groene bos. Vol met bijzondere dieren, zoals de vos. Een bos vol met mooie grote bomen. Daar kan ik altijd wel van dromen ! Vol met vlinders en kleine beestjes. En met gezellige dieren-feestjes. Doe je weer met ons mee ? En heb je al een leuk idee ?

Kunstenares Rachel de Boer gaat weer een nieuw avontuur aan samen met de kinderen én hun ouders. Eerder maakte ze de installaties ‘de tuin’, ‘nestenbouwers’ en ‘de hottentotten tentententoonstelling’ voor het 2 Turvenhoog festival. Dit keer word er gebouwd aan een mooi, groen en gezellig groot bos. Vol met bijzondere bomen, grote en kleine dieren en kleurrijke planten en bloemen. Kom ontdekken  wat er allemaal te zien en te doen is in het groene grote bos en bouw en speel met ons mee!

Speel, knutsel en kunst installatie: Het grote groen bos.

Knutsel-Workshop:

Het kleine Groene Bos

Een mini versie van Het Grote Groene Bos…Met heel veel karton en playmais knutselen we een bos vol met bijzondere bomen, planten en  dieren.