hottentotten tenten tentoonstelling

Workshop & installatie: HOTTENTOTTEN TENTEN TENTOONSTELLING. Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Wat is er leuker dan je eigen tentje te bouwen, om er vervolgens heerlijk in te spelen?

Kunstenares Rachel de Boer neemt tentstokken, doeken en knijpers mee om samen met de kinderen een kleurrijk tentenkamp neer te zetten. En de ouders kunnen ook mee doen. Wat een feest!

De HottenTotten Tenten Tentoonstelling is een installatie én workshop voor op binnen en buiten festivals. En is voor alle leeftijden geschikt, zelfs voor de allerkleinste.

De HottenTotten zijn een oude Afrikaanse stam, die heel goed waren in het maken en bouwen van hele mooie tenten.  Hou jij ook zo van tentjes bouwen ? Dan is de de HottenTotten Tenten Tentoonstelling wel iets voor jou. Kom alleen of samen met je ouders, familie of vrienden een bijzonder tentje bouwen. We bouwen met bamboe en elastiek een spannende tent. En jij bepaald de vorm, dus je ontwerpt de tent zelf ! Als je tent klaar is kan je hem mooi versieren, om je zo even terug te trekken in je eigen hutje.  Te samen vormen ze een bonte verzameling van verschillende tentjes, zodat er een vrolijk tentenkamp ontstaat. Het publiek kan onze tenten nu komen bewonderen in de HottenTotten Tenten Tentoonstelling. 

Doe je mee, en maak jij de mooiste tent ?

Een installatie én workshop voor alle leeftijden, om samen met elkaar te bouwen en te spelen. Dit kan met hele grote stokken (2 meter) of juist met hele kleine stokken (60 cm). Dit kan binnen, maar ook buiten, zeker met mooi weer.

Voor informatie en prijzen mail me !

AANBOD WORKSHOPS