natuurbeleving & land art

Workshop: NATUURBELEVING & LAND ART.

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Land Art is het maken van kunst en sculpturen (beelden) met behulp van natuurlijke materialen die je vindt in de natuur zoals bladeren, dennenappels, takjes, steentjes, bladeren, zand en schelpen. Je kunt er bijvoorbeeld dieren, patronen, cirkels, spiralen van maken of contouren maken op ware grootte van jezelf en je vrienden. Of je nu op het schoolplein bent, op vakantie of aan het buiten spelen bent, overal kan je aan Land Art doen.

Land Art is een bijzondere activiteit voor kinderen. Actief en creatief samen ontdekken in de natuur.
Land Art is de perfecte buitenactiviteit voor kinderen als wel voor volwassen. Iets wat je samen kunt doen maar ook alleen.

Want wat is er mooier dan buiten in de frisse lucht de natuur te ervaren en tegelijkertijd iets te leren over de natuur en deze vervolgens te gebruiken om een kunstwerk te maken. Van alles te ontdekken wat er in deze wonderlijke natuur te vinden is om mee te bouwen en tekenen in het landschap om zo wonderlijke objecten, beelden, sculpturen en tekeningen achter te laten. Of je nu op het strand, in het bos, in de tuin, in het park, op het schoolplein of zelfs in de stad bent, je kunt altijd aan Land Art doen. Ook kan je in ieder seizoen, dus het hele jaar door aan Land Art doen. Alles wat je nodig hebt is tijd en je verbeelding. 

landart1

AANBOD WORKSHOPS